top of page

Ik geloof niet in standaard BMI's of andere vaste instapwaarden. Mijn deur staat open voor iedereen die bereid is aan zichzelf te werken en angsten te overwinnen.

Hoewel ik graag iedereen zou willen helpen, is het belangrijk om te benadrukken dat ambulante begeleiding niet voor iedereen geschikt is. Soms kan het zijn dat iemand op dit moment niet stabiel genoeg is voor deze vorm van ondersteuning.

Samen kijken we naar de mogelijkheden en vinden we de beste aanpak die past bij de unieke reis naar herstel.

Wachttijden

Gemiddeld variëren de wachttijden bij GGZ-instellingen en klinieken enkele weken tot een paar maanden. Vaak door personeelstekort en te weinig plekken. Gemiddeld moet er 10 weken op hulp gewacht worden, in de praktijk komt het echter wel voor dat dit soms wel maanden tot een jaar kan duren. 

Helaas wordt er flink bezuinigd op de jeugdzorg waardoor er te weinig specialistische behandelingen worden ingekocht. De lange wachttijden zijn zorgelijk. Het is belangrijk dat er zo snel mogelijk hulp wordt geboden, hoe sneller de hulp komt, hoe groter de kans op herstel. 

Om deze tijd te overbruggen kan tussentijdse hulp van opzichzelfstaande praktijken, hulpverleners of instanties prettig zijn. Zij hebben vaak geen lange wachtlijsten waardoor je in de tussentijd wel de hulp krijgt die je zoekt. Je kunt ook altijd in gesprek gaan met je huisarts, deze kan je helpen om andere vormen van hulp of ondersteuning te bieden als je lang moet wachten. 

HUIDIGE WACHTTIJD 1 WEEK

Werkwijze 

Voor hulp bij eetproblematiek werk ik samen met ISA Power

 

Je ontvangt 10 coachsessies van ongeveer 1 tot 2 uur, afhankelijk van jouw behoeften. Tijdens deze sessies doorlopen we de stappen van het werkboek en het online portaal. Na deze 10 sessies heb je de mogelijkheid om extra coachsessies te boeken als je verder wilt gaan met jouw progressie.

Ons aanbod omvat verschillende programma's, waaronder HAPPY FLOW, BEAT IT 4 KIDS, BEAT IT NOW en BOUNCE BACK. In de praktijk zien we echter dat niet alle programma's direct toepasbaar zijn, en daarom bieden we ook maatwerk. Speciaal voor ouders hebben we het BUDDY UP MEDESTRIJDER programma.

Tijdens de coachsessies bespreken we de oefeningen uit het werkboek en richt je je op de onderwerpen die voor jou van belang zijn. Daarnaast maken we gebruik van aanvullende oefeningen, zoals ademhalingsoefeningen, mindfulness, invloeden van drama- en haptotherapie, systemisch werk en voice dialogue, om je extra ondersteuning te bieden. Met mijn achtergrond in de diëtetiek bekijk ik ook de voedingsaanpak en werken we met eet-richtlijnen en flexibele lijsten en onderzoeken we samen wat het beste bij jou past op dat moment. 

aankom gewichts eis eetstoornis kliniek intuitief eten Nijmegen aankomen dietist ervaringsdeskundige
ISApower programma's behandeling eetstoornis eetprobleem ervaringsprofessional coach diëtist Nijmegen

Persoonsgebonden Budget (PGB)

Vergoeding kan middels Persoonsgebonden Budget (PGB), zo blijft onze hulp voor meer mensen toegankelijk. Voor meer informatie kijk hier!

 

Een aanvraag kan tussen de 6 en 8 weken duren. 

Wil je snel hulp dan kun je in ieder geval snel van start. Mocht je niet direct in staat zijn deze bedragen te betalen, dan kunnen wij samen met jou naar een passende oplossing zoeken (bijvoorbeeld een termijnbetaling).

De onverzekerde zelfstandige bijdrage is wel aftrekbaar van het belastbaar inkomen als persoonsgebonden aftrek. Lees meer hier

Tarieven

Tarieven losse sessies voor jou, je familie en andere bondgenoten: 

Coachgesprek van 30 min: € 50

Coachgesprek van 1 uur: € 100

Coachgesprek van 1,5 uur: € 140

Coachgesprek van 2 uur: € 180

bottom of page